Gratis virusscanner: AVG AntiVirus Free Edition

AVG AntiVirus, gratis virusscanner

Wilt u niet betalen voor een jaarlijks abonnement voor het verkrijgen van de laatste virusdefinities, dan is er altijd nog gratis antivirussoftware van AVG AntiVirus Free Edition voor u om op terug te vallen!

AVG AntiVirus Free Edition (download: free.grisoft.com) is er een van, geschikt voor zowel Linux als de Windows systemen XP en Vista.

De setup van AVG is erg eenvoudig: volg het installatieproces, update de virusdefinities en AVG antivirussoftware klaar voor gebruik.
AVG AntiVirus
is erg eenvoudig in het gebruik en de virusdefinities zijn ook eenvoudig te updaten.

Zie de pagina's over AntiVir en Avast voor andere gratis virusscanners.

MAAR: Gratis antivirussoftware is niet voor niets gratis.
De gratis antivirussoftware is alleen bedoeld voor thuisgebruik, wordt de antivirussoftware voor zakelijke doeleinden gebruikt dan zal daarvoor betaald moeten worden.

 

AVG Anti-Spyware Free Edition en AVG Anti-Rootkit Free

Op de pagina free.grisoft.com zijn tevens de AVG Anti-Spyware Free Edition en AVG Anti-Rootkit Free te downloaden. Deze geven extra bescherming tegen respectievelijk spyware en rootkits.Wat kan InBeeWeb verder voor u doen?

InBeeWeb is een full-service software design bureau en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van internet en intranet software, dynamische en database gestuurde websites en -portals voor het MKB en non-profit organisaties.

Kijkt u eens bij ons op de site... Een link vindt u hier -> InBeeWeb.