Ontwerp van een effectieve site


Snellere groei door een eigen website

Recentelijk Nipo onderzoek gaf aan dat bedrijven die op internet aanwezig zijn meer orders binnenhalen en een snellere groei in omzet en personeel doormaken dan collega's, jonge Ún langer bestaande bedrijven, die niet op internet aanwezig zijn.

Design op maat voor MKB

U kunt uw website vergelijken met uw bedrijfspand. Het gaat er om wat er te vinden is, maar ook de uitstraling telt mee. Een goed verzorgde site zal de bezoeker een prettig gevoel geven. Ook zal het ontwerp van de site bepalend zijn voor de indruk die de bezoeker krijgt van uw bedrijf.

InBeeWeb richt zich voornamelijk op bedrijven uit het MKB en biedt u, als MKB'er, de kans een snelle en effectieve site in te richten. Omdat uw middelen vaak beperkt zijn, loopt u anders de kans genoegen te moeten nemen met een 'brochure-site'.
InBeeWeb biedt een doordachte, goed geplande, technisch superieure en betaalbare site die op uw markt en uw toekomst inspeelt.

Re-design op maat

Naast het ontwikkelen van nieuwe websites, kan ook een verouderde website nieuw leven ingeblazen worden. Door nauwlettend aan de slag te gaan met de informatie die gezamenlijk met u vergaard wordt in het oriëntatie gesprek, kan datgene ontwikkeld worden wat u in gedachten heeft.