Introductie: wat heeft InBeeWeb u te bieden?

 

De uitdaging voor ons allen

InBeeWeb, opgericht door Wim Merks, heeft de volle overtuiging u te kunnen helpen bij het realiseren van uw on-line ambities.
De functionaliteit en de hanteerbaarheid van uw site en het ontwerp van de gebruikers-inferface staan voorop bij de ontwikkeling van de software voor internet en websites.

De opgebouwde ervaring

 
Mag ik me voorstellen?
Ik ben Wim Merks, de oprichter en drijvende kracht achter InBeeweb

Al vele jaren ervaring in de software ontwikkeling voor diverse grote en kleinere bedrijven geeft een voorsprong wat betreft de competenties en technische kennis die nodig is bij het uitoefenen van het vak van software- en webontwerper.

De ervaring beperkt zich niet alleen tot het design en de implementatie van de software. InBeeWeb kan ook de juiste kennis en expertise bieden bij het ontwerp van een gebruiksvriendelijke en hanteerbare menustructuur. De ontwikkeling van de eventueel te gebruiken databases is evenzeer een expertisegebied.

Het onderscheidend vermogen van uw site

Door toepassing van nieuwe talen uit de freeware pool (PHP) en toepassingen zoals D-HTML en Javascript kan uw site die toegevoegde waarde gegeven worden die nodig is om zich te onderscheiden van de andere concurrenten.