www.mkbenict.nl: een initiatief van MKB-Nederland en KPN


“Ondernemers in het MKB hebben behoefte aan praktisch advies op het gebied van ICT”, aldus een onderzoek van TNS NIPO dit jaar. Ondernemers gaven zelf aan niet genoeg op de hoogte te zijn en gebruik te maken van de mogelijkheden van moderne ICT-oplossingen. Ook gaf men aan dat het ICT-aanbod beter afgestemd zou moeten worden op hun behoeften.

Reden genoeg voor MKB-Nederland en KPN om u als MKB-ondernemer informatie en advies te gaan bieden. Deze website is een van de resultaten van deze samenwerking. Ook organiseren MKB-Nederland en KPN workshops, seminars en andere activiteiten in samenwerking met de brancheorganisaties om de mogelijkheden van ICT voor u inzichtelijk te maken.

Want ondernemen zonder gebruik te maken van ICT is anno 2006 ondenkbaar. ICT omvat het uitwisselen van informatie op alle mogelijke manieren: via vaste en draadloze telefonie, internet, via computers, software en randapparatuur. Deze site geeft aan de hand van praktische informatie en advies inzicht in hetgeen ICT voor uw onderneming kan betekenen.

Ondernemers in het MKB kunnen met al hun ICT-vragen terecht op www.mkbenict.nl. De site laat zien hoe informatie- en communicatietechnologie kan bijdragen aan de bedrijfsvoering. Naast praktische adviezen biedt de site ook een lijst met handige adressen voor het aanvragen van ICT-ondersteuning en subsidies.


Website Het MKB ICT Plein