Nieuwe Joomla! site voor werelmuziekkoor Keskedee


KESKEDEE, een WERELDMUZIEKKOOR uit NUENEN.


Keskedee brengt nummers ten gehore begeleid door de eigen percussiegroep en a capella gezongen nummers.

Het koor bestaat sinds 1996 en verzorgt regelmatig optredens in de verre omtrek. Keskedee heeft ook al een cd uitgebracht. Sinds mei 2011 staat ons koor onder leiding van dirigent Horst Rickels.

De nieuwe site is gemaakt op basis van het bekende licentievrije Joomla onderhouds-systeem waarbij de site-sjabloon in samenspraak met enkele leden van het koor door InBeeWeb werd ge´mplementeerd.

Het bijhouden van de inhoud van de pagina's en het toevoegen van nieuwsitems kan nu gebeuren via de frontend van de site, door meerdere personen die niet hoeven te beschikken over enige HTML kennis.

In Joomla zijn enkele extra componenten geïnstalleerd en geactiveerd, zoals de JCE online editor, een contactformulier op basis van RSForms PRO en een evenementen kalender op basis van Eventlist.
Er is een speciaal gedeelte van de site alleen ter beschikking van de leden. Hierop vinden oa. de vergader agenda's en notulen, een mededelingen pagina, teksten en voorbeelden van de muziekstukken en andere wetenswaardigheden een plaats.


Website: Werelmuziekkoor Keskedee.